Bűnügy

Fegyvereket és lőszereket talált a mániákus zaklató lakásán a TEK (videó)

A TEK munkatársai fogtak el egy férfit, aki rendszeresen zaklatta és bántalmazta a volt barátnőjét. A lakásán tartott házkutatás során több fegyvert és lőszereket is találtak.

2017.03.26 15:08MTI

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogtak el szombaton egy 40 éves budapesti férfit, aki rendszeresen zaklatta és bántalmazta a volt barátnőjét - írja a Police.hu.

A férfi ellen kapcsolati erőszak, személyi szabadság megsértése, zaklatás és garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság.

A gyanúsított 2016 októberétől élt párkapcsolatban a sértettel, akit, miután megromlott a viszonyuk és a sértett szakítani akart vele, többször megfenyegetett, bántalmazott és elvette a mobiltelefonját. Előfordult, hogy bezárta budapesti lakásába.

Miután a nő idén januárban a szüleihez költözött, a gyanúsított érte ment és felszólította, hogy menjen vele. A sértett félt attól, hogy a férfi beváltja fenyegetéseit, tönkreteszi az életét, és felgyújtja a szülei házát, ezért engedelmeskedett. A férfi azonban továbbra is erőszakoskodott vele, ezért a sértett ismét a szüleihez költözött. A gyanúsított ekkor fenyegető üzeneteket kezdett küldeni a nőnek.

Pénteken megjelent a nő szüleinek a házánál, ahol tovább fenyegetőzött, majd távozott. A késő esti órákban egy ismerősével visszament, és a nála lévő fegyverrel egy lövést adott le az utcán.

A budaörsi rendőrök a férfi elfogására a TEK munkatársait kérték fel. Elfogása után a gyanúsítottat őrizetbe vették, és a lakásán házkutatást tartottak, amelynek során a rendőrök fegyvereket és lőszereket foglaltak le.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.