Gyilkosság

Sörösüveggel verték halálra a fiatal lányt, miután többen is megerőszakolták

A 28 éves lány nyaralni ment Goa szigetére. Az utazás tragikus véget ért.

2017.03.26 14:41ma.hu

Egy 28 éves ír turistalány holttestét találták meg kedden reggel az indiai Goa szigetének egyik turistaövezetében - írja a BBC. A lány kikapcsolódni utazott a szigetre, de a nyaralás tragikus véget ért: a rendőrségi nyomozás szerint csoportos erőszakot követtek el rajta, majd agyonverték egy sörösüveggel.

A fiatal lányra a hotelszobájában támadtak rá, majd holttestét a gyilkosság után levitték a tengerpartra. Rendőrség elfogta az egyik elkövetőt, aki beismerte, hogy ő ölte meg a lányt, igaz, valószínűleg nem egyedül követte el a gyilkosságot.

A holttestet a héten szállították el a gyászoló családhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.