Baleset

Felborult egy autóbusz az M5-ös autópályán

A buszon negyvenkilenc ember utazott, öten könnyebben megsérültek.

2017.03.26 08:27MTI
Fotó: MTI/Donka Ferenc

Felborult egy autóbusz az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán vasárnap hajnalban, a buszon negyvenkilenc ember utazott, öten könnyebben megsérültek - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A tájékoztatás szerint a baleset a 132-es kilométernél történt, az oldalára borult menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz bolgár nemzetiségű.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A mentés idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az eddigi információink szerint a buszba és alá senki nem szorult be. A sérülteket a mentők kórházba viszik, a mentesítő járat megérkezéséig a többi utasnak melegedőbuszt küldtek a helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.