Döbbenet

Halott anyjával élt egy miskolci férfi, a szomszédok hívtak segítséget

Az elviselhetetlen szagok miatt kértek segítséget az egyik miskolci társasház lakói.

2017.03.25 07:59ma.hu

Kiderült, hogy egy negyedik emeleti lakásból áradt bűz, ahol csütörtök délután egy 83 éves asszony holttestét találták meg a rendőrök. Legalább másfél-két hete halott volt, de a fia erről senkinek sem szólt – tudósított pénteken az RTL Híradó.

Az idős nő 60 éves fiával élt a negyedik emeleti lakásban. A férfit zárkózott, de udvarias embernek ismerték a házban. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy mindig köszönt, és neki még a szatyrot is segített cipelni.

Azt nem tudni, miért nem szólt senkinek édesanyja haláláról. Ott élt a holttest mellett, de a házban egyre elviselhetetlenebb szag terjengett, amit egy idő után a szomszéd lépcsőházban is érezni lehetett. A lakók az önkormányzati rendészektől kértek segítséget telefonon.

A kiérkező rendész nem tudott bejutni a lakásba, de érezte a szagot ő is. Végül hívta a rendőröket és a katasztrófavédőket, ők nyitották ki az ajtót, és találták meg a halottat.

A holttest elszállítása után mindent lefertőtlenítettek, a lépcsőházban még mindig erős klórszag van a tudósítás szerint. Az RTL Híradó úgy tudja: a férfit pszichiátriára vitték. Az idős nő halálát valószínűleg betegség okozta, a rendőrség így nem indított vizsgálatot az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.