Közügyeink

Felpofozta a polgármestert egy 81 éves néni

A vérmes hölgyet hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt ítélték el.

2017.03.24 10:40ma.hu

Február végén a polgármesteri hivatalban kereste fel az egyik Mátészalka környéki település polgármesterét egy 81 éves asszony, hogy tájékoztatást kérjen a szemétszállítási díj összegéről, amit eltúlzottnak tartott - írja a Szabolcsi Hír.

Ugyan a település vezetője minden kérdésére válaszolt, a néni annyira ideges lett, hogy kétszer felpofozta és a nyakát is kikarmolta a polgármesternek, aki erre kivezette az irodából a nőt.

A Mátészalkai Járási Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt soron kívül bíróság elé állította az asszonyt, akit a 92 ezer forint pénzbüntetésre ítélt.

A bíróság havi négyezer forintos részletfizetést engedélyezett neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.