Gyász

Meghalt Harcsás Judit

Harcsás Judit emlékére gyertyagyújtást szerveznek Győrben a Káptalandomb alatt az ágyúknál. A megemlékezés pénteken 18 órakor kezdődik.

2017.03.24 06:30ma.hu

A közismert győri médiaszemélyiséget, Harcsás Juditot múlt vasárnap óta keresték, átkutatták egész Győrt, de nem találták sehol. Kedden egyszer felfüggesztették a keresést, mert találtak egy holttestet, és azt hitték, ő az, de kiderült, hogy egy férfi testét találták meg. Utána újra keresni kezdték.

A Kisalföld.hu híre szerint találtak egy női holttestet a győri Iparcsatornánál. Értesülésüket a rendőrség megerősítette, és a rendőrség honlapján is levették a keresett személyek közül Harcsás Judit nevét.

Harcsás fia este erősítette meg a Kisalföldnek, hogy a hír igaz, sajnos az édesanyját találták meg a csatornánál.

A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Harcsás Judit emlékére gyertyagyújtást szerveznek Győrben a Káptalandomb alatt az ágyúknál. A megemlékezés pénteken 18 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.