Túronyi gyilkosság

Elfogták az idős német férfi gyilkosát - videó

A gyilkosság tavaly májusban történt, azt követően az elkövető a 80 éves német állampolgárságú áldozat túronyi házból különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

2017.03.23 15:09MTI

Elfogtak egy 26 éves túronyi férfit, aki a gyanú szerint tavaly májusban megölt egy idős német férfit a baranyai településen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a rendőrség csütörtök kora reggel saját házában fogta el a gyanúsítottat, aki nem tanúsított ellenállást, kihallgatásán pedig részletes beismerő vallomást tett. A férfit őrizetbe vették, ellene emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség felidézte: a gyilkosság tavaly május 14-én, 15-én vagy 16-án történt, azt követően az elkövető a 80 éves német állampolgárságú áldozat túronyi házból különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.