Gyilkosság

Három embert ölt meg a machetés ámokfutó

A barátnőjével, a nő kiskorú lányával és az idős házmesterrel is végzett.

2017.03.23 10:50ma.hu

Machetével ölt meg három embert egy férfi az iowai Perrybven - írja a CBS News. A 25 éves Carlos Hernandez-Venturát a nyomozás adatai szerint elvágta 34 éves barátnője, Lourdes Flor De Leake torkát, majd nekiesett a nő 14 éves lányának, Melany Barrazának, végül pedig a házmestert, a 78 éves Juan Jimenez Tejadát gyilkolta meg.
< /br> Ventura azt nyilatkozta, hogy a nő volt férje bérelte fel a gyilkosságokra, mert félt tőle, hogy Leake feljelenti, amiért drogokat árul. Természetesen Daniel Leake otthonát is átkutatták, de kábítószert nem találtak nála.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.