Szentendrei úti baleset

Öngyilkos akart lenni a Szentendrei úti halálos baleset okozója

Sajtóhírek szerint a Mercedest vezető férfit korábban mentális problémákkal kezelték.

2017.03.21 10:20ma.hu
Fotó: MTI

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a rendőrség a kórházban őrizetbe vette a szombat hajnalban történt Szentendrei úti baleset okozóját. A balesetben két vétlen fiatal - köztük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos - vesztette életét.

A Blikk úgy tudja, hogy a vétkes sofőr továbbra is kórházban van, súlyos, gerinc- és bordasérüléssel ápolják. A lap szerint nem először került gyógyintézménybe: korábban ugyanis mentális problémák miatt is kezelték.

"Fél évvel ezelőtt Á.-t egyik éjszaka a pszichiátriára vitték. Öngyilkos akart lenni, és megpróbálta felvágni az ereit, de a segítség időben érkezett" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő nő, aki korábban nagyon jóban volt a balesetet okozó férfival. Ő azt is elárulta, hogy a férfi nagy rajongója az autótípusnak, amivel a halálos balesetet okozta: több Mercedes CLK- ja is volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.