Eltűnt személy

Már kutyákkal is keresik az eltűnt újságírónőt

A rendőrök országos körözést adtak ki Harcsás Judit után. Fia, Gergő polgárőrökkel és a győri lakókkal keresi szeretett édesanyját, a Kisalföld szerkesztősége pedig percről-percre számol be az eseményekről.

2017.03.21 07:42ma.hu

Vasárnap délután, győri otthonából eltűnt Harcsás Judit újságíró. már kutyákkal keresik, a zsaruk pedig országos körözést adtak ki eltűnése miatt. "Eltűnt Harcsás Judit, a győri média egyik közismert személyisége, egy megosztás most hatalmas segítség! Kérlek, segítsetek! Vasárnap kora este eltűnt az Édesanyánk Győrből, átfésültük az egész várost, eddig eredmény nélkül..." - írta Facebook-oldalán az újságíró fia, Harcsás Gergely, aki arra kérte a győrieket, hogy akinek van kapacitása, nézze meg az alábbi helyeket, hátha megtalálja édesanyját: Erzsébet liget, Sashegypuszta, Szabadhegyi köztemető, Mónus-Nagy Imre út sarok környéke (régi MR6 stúdió), Szentiván.

Az ismert újságíró egyik szakterülete a hajléktalan-ellátás volt, ezért a keresésbe az utcai szociális munkások is bekapcsolódtak. A Kisalföld.hu szerkesztősége mindent közvetít a kereséséről.

A Győr Plusz Rádió munkatársa évtizedek óta aktív résztvevője a térség sajtótörténéseinek, több könyvet is írt.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.