Drogfogás

Tíz kiló marihuánát találtak Röszkén

A macedón csempész a lökhárítóban próbálta meg elrejteni a kábítószert. Megfogták.

2017.03.20 16:59MTI

Csaknem tíz kilogramm marihuánát találtak egy macedón állampolgár gépkocsijában elrejtve a határrendészek Röszkén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével vizsgálták át a belépésre jelentkező 59 éves férfi gépjárművét pénteken késő este. A kutya a gépkocsi csomagterében és hátsó lökhárítójában kialakított rejtekhelyeken 17 zacskóban csaknem 10 kilogramm zöld növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - talált.

A sofőr ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását, amelyet a nyomozási bíró elrendelt - tudatta a százados.

Röszkén egy szerb férfi autójában szerdán 25,569 kilogramm, másnap szintén egy szerb állampolgár járművében 17,69 kilogramm marihuánát találtak a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.