Baleset

Borzalmas halált halt a kádban iPhone-ozó férfi

Élettelen testét hatalmas, vörös foltok borították. A felesége először azt hitte, megtámadta valaki.

2017.03.20 12:08ma.hu
Fotó: AFP

Az okostelefon-függőség ölt meg egy londoni férfit - írja a Metro.

A 32 éves Richard Bull holttestére a felesége talált rá a fürdőkádban. A bőrét hatalmas, vörös foltok borították; a nő először azt hitte, megtámadták, de mint kiderült, bizarr baleset áldozata lett.

A férfi fürdés közben sem tudta letenni lemerülőben lévő iPhone-ját, ezért a kádba is magával vitte a töltőre csatlakoztatott készüléket. Igen ám, csakhogy a töltő beleesett a vízbe, Bullt pedig agyoncsapta az áram, és testének jelentős része megégett.

Az eset még decemberben történt, de a nyomozati anyag csak most készült el. A boncolást végző orvos szerint a mobilgyártóknak figyelmeztetniük kellene a vásárlókat arra, mennyire veszélyes a fürdőszobában mobilt használni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.