Tragédia a Szentendrei úton

Részeg sofőr okozta a Szentendrei úti tragédiát

Fékezés nélkül rohant a fiatalok autójába, akik a helyszínen életüket vesztették. Egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos volt.

2017.03.20 08:29ma.hu

Részegen, fékezés nélkül okozta a balesetet az a férfi, aki a hétvégén Budapesten nagy sebességgel belerohant egy előtte álló autóba. A Szentendrei úton történt baleset vétlen autójában két fiatal utazott, mindketten meghaltak. Egyikük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos volt. A vétlen autó másik áldozata egy szintén fiatal, húszas évei elején járó fiú volt, aki két éve végzet az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban.

Ebben a BMW-ben utaztak az áldozatok (MTI/Mihádák Zoltán)

A balesetet okozó sofőr a Blikk szerint részeg volt - a lap ezt a gyanúsított egyik barátjától tudta meg. A Mercedes CLK-t vezető fia­tal férfi, O. Á. egyébként súlyos gerinc- és bordasérülést szenvedett a balesetben, őt jelenleg is kórházban ápolják. Kórtermét rendőrök felügyelik.

A lap úgy tudja, a vétkes sofőrt a kórházban kihallgatták a rendőrök, ám ő nem tett vallomást. Előzetes letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság.

Az ittas sofőr Mercedese (MTI/Mihádák Zoltán)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.