Megbánta

Megszólalt a zuglói kokainos gázolóként elhíresült nő

"Abban hibáztam, hogy cserbenhagytam a gyalogost, de nem követtem el bűnt."

2017.03.19 15:05ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A zuglói kokainos gázolóként elhíresült 25 éves T. Klára Petra étteremlánc-tulajdonos arcát is felvállalva most először a Lokálnak szólalt meg.

T. Klára Petra a gyanú szerint tavaly bedrogozva gázolta halálra egy Audival a 86 éves gyalogost Zuglóban, a Füredi utcában, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. "Abban hibáztam, hogy cserbenhagytam a gyalogost, de nem követtem el bűnt. Bízom abban is, hogy az elhunyt bácsi rokonai megbocsátanak nekem. Számomra nagyon fontos volt a munkám, emiatt hagytam félbe az egyetemet. Most, hogy újra kint vagyok, szeretnék beszélni az üzlettársaimmal, és rendbe rakni a cégemet, ami csak velem életképes" – mondta Petra.

Az elütött idős férfi a helyszínen meghalt. A nőt két órával később egy szépségszalonban találták meg a rendőrök, éppen műszempillát csináltatott. "Aznap valóban azért mentem a kozmetikushoz, hogy műszempillát rakassak fel, de időben elindultam, így nem siettem. A Füredi úton 55 kilométeres sebességgel haladtam, sajnos nem vettem észre, hogy elsodortam az álló troli takarásából kilépő bácsit. A csattanást nem hallottam, mert a kocsiban hangosan szólt a zene. Ezért nem álltam meg. Szó sincs arról, hogy szándékosan cserbenhagytam őt, hívő ember vagyok, nem egy megátalkodott gonosztevő. Súlyos tanulópénzt fizetek a hibámért, de a kokainnak nincs köze hozzá" – nyilatkozta a nő.

Azt mondta, esténként nehezen alszik el, állandóan az a nap jár az eszében, ami az életét örökre megváltoztatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.