Tragédia

Vér a motorháztetőn - sokkoló képek a szombati óbudai balesetről

A drámai képeken látható, ahogy próbálják a talán még életben lévő sérülteket kimenteni

2017.03.19 08:01ma.hu

A képekről kivehető, hogy egy jobbkormányos Mercedes (vélhetően angol rendszámú vagy Angliából behozott) autó rohant bele a másik autóba. A drámai képeken látható, ahogy próbálják a talán még életben lévő sérülteket kimenteni. A képek a Lánglovagok oldalán található. A képekre kattintva nagyban megjelennek a felvételek. A fotók alatt lehet lapozni második oldalra.

A képriport itt található >>>

Mint ismeretes, összeütközött két autó Budapesten, a III. kerületi Szentendrei úton szombatra virradó éjjel. Ketten a helyszínen életüket vesztették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a baleset 1 óra 15 perckor történt a Szentendrei út 237. szám előtt. A körülmények egyelőre tisztázatlanok.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Két vétlen fiatal halt meg a balesetben

A rendőrség adatai szerint egy Mercedes hátulról belerohant egy piros lámpánál várakozó BMW-be. Az ütközés erejétől a két autó egy betonoszlopnak, illetve egy "fényjelző készüléknek" csapódott. A vétlen autó fiatal utasai a helyszínen meghaltak, a Mercedes sofőrjét kórházba szállították. A rendőrök kihallgatták és őrizetbe vették a férfit, aki ellen halálos közúti baleset okozása miatt indítottak eljárást.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos

A 21 éves versenyző halálhírét a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közölte a honlapján. A 21 éves sportoló a budapesti autóbalesetben vesztette életét >>>

Fotó: kajakkenusport.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.