Öngyilkos lett

Már csak holtan találta meg a rendőrség a nagyváradi lövöldözőt

A 38 éves férfi megsebesítette a volt barátnője partnerét, majd a nőt betuszkolta egy gépkocsiba és fejbe lőtte.

2017.03.19 07:58MTI

A román rendőrség szombat este azonosította a szerdai nagyváradi utcai lövöldözés gyanúsítottjának a tartózkodási helyét, amikor azonban el akarták fogni a férfit, kiugrott a negyedik emeleti nagyváradi lakás ablakán, és meghalt - közölte a Mediafax hírügynökség.

A 38 éves férfi szerdán egy nagyváradi utcán fegyverrel megsebesítette a volt barátnője partnerét, majd a nőt betuszkolta egy gépkocsiba és elhajtott vele. Pár órával később a város peremén találták meg a gépkocsit a főbe lőtt 24 éves nő holttestével. A férfi ellen nemzetközi körözést adtak ki. A hatóságok attól tartottak, hogy elhagyta az országot, és Magyarország felé távozott.

A rendőrség már közvetlenül a bűntény elkövetése után is kereste a nagyváradi lakásban a férfit, de akkor nem találta ott. A lakást azonban megfigyelés alatt tartották, és észlelték a gyanúsított későbbi megjelenését.

A hírügynökség beszámolója szerint a férfi túlélte a zuhanást, de a mentőautóban, útban a kórház felé meghalt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.