Baleset

Utasok élesztettek újra egy buszvezetőt Budapesten

A XXI. kerületi Szent Miklós utcánál a járművezető rosszul lett, de a buszt sérülés nélkül, biztonságosan az út szélére, egy füves területre vezette.

2017.03.16 17:58MTI

Az utasok élesztették újra a 152-es busz vezetőjét csütörtök délelőtt Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a XXI. kerületi Szent Miklós utcánál a járművezető rosszul lett, de a buszt sérülés nélkül, biztonságosan az út szélére, egy füves területre vezette.

Az utasok azonnal értesítették a mentőszolgálatot és a helyszínre érkezésükig a járművezetőt újraélesztették. A mentők a sofőrt stabil állapotban szállították kórházba.

Február végén a Jászai Mari tér irányába közlekedő 76-os jelzésű trolibuszon egy utas rosszul lett, elvesztette eszméletét, életjeleket nem adott. A trolibusz vezetője azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a mentők kiérkezéséig előírásszerűen folytatott.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.