Bumm!

Videón, ahogy egy férfi kezében felrobban az iPhone-ja

A robbanó okostelefon csinos lyukat ütött a pulton. Tulajdonosa a sérült kijelzőt akarta kicseréltetni.

2017.03.16 15:20ma.hu

Egy ausztrál telefonszervíz biztonsági kamerája rögzítette, ahogy tulajdonosa kezében felrobbant egy iPhone 6-os okostelefonja - írja a Sydney Morning Herald. A férfi a törött kijelzőt szerette volna kicseréltetni az üzletben, és éppen a szerelőnek mutatta, hogy mi a baj a telefonnal, amikor elkezdett füstölni.

"A robbanás erejétől lerepült a készülék képernyője" - írta a szerelő a videóhoz mellékelt leírásban. Az iPhone azután robbant fel, hogy a tulajdonosa "szokott erővel" nyomogatta a képernyőt. "Képzeljék el, ha ez öt perccel korábban történik, amikor a férfi a bolt felé autózott" - írták.

A lágoló telefont poroltóval oltották el. A szerviz tulajdonosa azt mondta, hogy a robbanás a pult egy darabját is kitépte a helyéről. Az üzletet az eset után ki kellett üríteni a helységet belepő füst miatt.

Simon Owen elmondása szerint nem ez volt az első eset, hogy robbanó iPhone-nal találkoztak. Három éve egy iPhone 5-ös robbant fel az üzletben, ami akkor "az egész szemetest felgyújtotta".

A telefon tulajdonosa egyébként nem sokkal később visszatért az üzletbe, és "kárpótlásként" egy rekeszt sört vitt Owennek. "Ausztrália vidéki részén ez már így szokás" - mondta Owen.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.