Rossz ötlet

Mosógépbe tették a kislányukat, családon belüli erőszakkal gyanúsítják őket

A tizenöt hónapos gyerek komoly zúzódásokat szenvedett. A szülőket őrizetbe vette a rendőrség.

2017.03.16 14:57ma.hu
hirdetés

Családon belüli erőszak miatt vettek őrizetbe egy párt a franciaországi Perpignanban, miután mosógépbe tették a 15 éves kislányukat - írja a the Local.

A gyerek súlyos zúzódásokat szenvedett. Az apa azt vallotta, azért tette a gépbe, hogy "elringassa". Szerencsére nem kapcsolta be a gépet; csak kézzel forgatta a dobot, de ez is elég volt ahhoz, hogy a kislány megsérüljön.

Az anya a zúzódások miatt kórházba vitte a kislányt, ekkor derült ki, hogy mi történt. Az apát családon belüli erőszakkal gyanúsítja a rendőrség. Őt és az anyát is őrizetbe vették, mert bár tanúja volt annak, mit csinál a férje, mégsem akadályozta meg. A nő azt mondta, azért nem lépett közbe, mert a férfi megfenyegette, hogy megöli.

A kislányt a gyámügy gondjaira bízták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.