Bűnügy

Hárman támadtak a férfira, eszméletlenre verték

Állítólag egy tartozás miatt verték meg a férfit, akit aztán ki is fosztottak.

2017.03.13 10:42ma.hu
hirdetés

Garázdaság és kifosztás gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség egy 44, 41 és egy 30 éves esztergomi lakos ellen, akik szombat délután az esztergomi buszpályaudvar várótermében vitába keveredtek egy középkorú férfival.

A veszekedés azért alakulhatott ki, mert a sértett állítólag tartozott a támadóinak, és mikor közölte, hogy nem tud fizetni, verekedés tört ki. A három támadó a váróteremben úgy elverte a szerencsétlen férfit, hogy az eszméletét vesztette, ráadásul ki is fosztották.

A helyszínre érkező járőrök a támadókat elfogták, gyanúsítottként kihallgatták majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.