Kábítószer

Csaknem fél kilogramm amfetaminpasztát foglaltak le Pécsen

Kábítószer birtoklásának meglapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy 34 éves pécsi férfival szemben, akinek garázsából csaknem fél kilogramm amfetaminpasztát foglaltak le.

2017.03.09 09:46MTI

A férfit kedd este az Eszék utcában állították elő, garázsából 496,6 gramm fehér színű, csomagolt amfetaminpasztát, nagy mennyiségű, "fehér anyaggal szennyezett" nejlontasakot, növényi anyagmaradványokat és digitális mérleget találtak a rendőrök.

A gyanúsított üzletéből szintén "fehér masszát" és 300 ezer forint készpénzt foglaltak le - közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy a férfit őrizetbe vették, nála a kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.