Terror

Szexuális erőszak miatt köröznek egy kameruni férfit

Hétfőn 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában fenyegetéssel kényszerítette szexuális együttlétre a 18. életévét be nem töltött sértettet.

2017.03.08 11:59MTI

Szexuális erőszak gyanúja miatt elrendelte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves kameruni férfi körözését - közölte honlapján a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves Pierre Paul Menyoa kameruni állampolgár hétfőn 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában fenyegetéssel kényszerítette szexuális együttlétre a 18. életévét be nem töltött sértettet, majd ismeretlen helyre távozott.

A rendőröknek nem sikerült megtalálniuk, ezért körözést adtak ki ellene. Kérik, hogy aki információval tud szolgálni a férfi hollétéről, jelezze a rendőrségen, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A 24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény helyszínéről sötét nadrágban, fekete dzsekiben, sötét színű, kötött sapkában és sportcipőben távozott.

Az atv.hu arról számolt be: információik szerint a férfi amatőr labdarúgó Magyarországon, a Transfermarkt szerint a budapesti Internationale CDF középpályása. Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben 8 mérkőzésen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.