Horror

Agyonverte újszülött gyerekét a drogos apa

A kicsi halálát agykárosodás okozta. Apja annyira be olt állva, hogy nem is emlékezett rá, mit csinált. Életfogytiglant kapott.

2017.03.07 07:51próba

Halálra verte 16 napos kislányát egy brit férfi - írja a Daily Mail. A kicsit csak egy nappal azután ölte meg az apja, hogy a gyermekvédelmisek szúrópróbaszerűen meglátogatták őket.

A kis Florence Higham életveszélyes sérülésekkel került kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A gyilkossággal a gyermek apját, Matthew-t vádolták meg, aki végül bűnösnek vallotta magát. A férfit életfogytiglanra ítélték.

A család nem volt ismeretlen a rendőrök és a gyermekvédelmisek számára. Az apa közismerten drogfüggő és alkoholista volt; a szociális munkások többször is ellenőrizték őket az utóbbi időben. Épp egy nappal azelőtt jártak náluk, hogy az apa nekiesett gyerekének.

A boncolás megállapította, hogy a kicsi több belső sérülést is szenvedett, halálát agykárosodás okozta. Az apa annyira részeg volt a támadás idején, hogy nem is emlékezett rá, mit csinált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.