Bűnügy

Egy égve hagyott lámpa miatt verte félholtra a barátnőjét a brutális férfi

A szomszédok segíteni próbáltak a kétségbeesett nőn, őket késsel fenyegette meg.

2017.02.28 10:37ma.hu

Tizenkét hónapos börtönbüntetésre ítéltek családon belüli erőszak miatt egy leicesteri férfit - írja a Mirror. A 30 éves Calum Taylor-Souden azért verte félholtra a barátnőjét, mert lefekvés előtt elfelejtette lekapcsolni a villanyt a nappaliban.

A beszámolók miatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy a hajánál fogva rángatta le a nőt az emeletről a földszintre, és ütlegelni kezdte. Áldozata a szomszédos házban szeretett volna menedéket keresni, de Taylor-Souden utánament, és késsel fenyegette meg az ott lakókat.

A férfit a helyszínen letartóztatták. Mint kiderült nem ez volt az első eset, hogy bántalmazta a barátnőjét; állítólag súlyos alkoholproblémákkal küzd, ami miatt agresszív és kiszámíthatatlan a viselkedése.

A börtönbüntetésen kívül távoltartási végzést is kiadtak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.