Baleset

Száguldó Porsche csapódott egy parkoló autóba, négyen meghaltak (videó)

A parkoló autóban egy édesanya és három éves kisfia ült. Esélyük sem volt a túlélésre.

2017.02.27 13:52ma.hu

Parkoló autóba csapódott egy nagy sebességgel száguldó Porsche Görögországban, az Athént Lamíával összekötő autópályán - jelentette a helyi sajtó. A balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A videón jól látszik, ahogy a sportkocsi pörögve nekicsapódik az autópálya pihenőjében álló Hondának, és mindkét autó felrobban.

A balesetnek négy áldozata van: a Porsche sofőrje és utasa mellett a parkoló kocsiban ülő édesanya és gyereke is életét vesztette.

A beszámolók szerint Civicben utazó háromfős család azért állt meg a pihenőben, hogy az apa ki tudjon menni a mosdóba.

A Porschéban két 24 éves férfi ült. A sofőr bent égett az autóban, utasa pedig az ütközéskor kizuhant az autóból. Holttestét jó néhány méterrel arrébb találták meg.

A hatóságok egyelőre nem tudják, mi okozhatta a balesetet.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.