Lopás

25 millió forint értékben loptak el fűkaszákat Csepelen

Több mint ezer fűkaszát loptak el a fővárosban egy XXI. kerületi telephelyről, 25 millió forint értékben.

2017.02.27 09:57MTI

Két embert őrizetbe vettek, bűntársaikat még keresik - közölte a rendőrség hétfő reggel az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy budapesti cég könyvelője február 16-án tett feljelentést, mert a vállalat XXI. kerületi telephelyéről elloptak körülbelül 1200 fűkaszát, a hozzá tartozó külső motorral.

A nyomozás során egy vecsési és egy budapesti férfiről kiderült, hogy hetekig figyelték a telephelyet, terepszemlét is tartottak. A rendőrség adatai szerint még ismeretlen társaikkal együtt két bérelt és egy lopott teherautóval több nap alatt lopták el a cég telephelyéről a raktárkészletet.

A két 37 éves férfit szombaton fogták el, majd őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Közben a nyomozók egy vecsési telephelyen megtalálták a fűkaszákat, és generátorokat, aggregátorokat, láncfűrészeket is lefoglaltak.

A BRFK XXI. kerületi kapitánysága lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.