Gyilkosság

Agyonverte barátnőjét

Őrizetbe vették a miskolci rendőrök azt a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.

2017.02.25 08:32Havariapress

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított péntekre virradó éjszaka Miskolcon, a Kiserenyő-völgyben egy vita során olyan súlyosan bántalmazta 51 éves barátnőjét, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A történtekről értesített nyomozók rövid időn belül beazonosították, majd kora délután órákban, az ellene kibocsátott elfogatóparancs után egy órával elfogták a feltételezett tettest, egy 52 éves helyi lakost. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, halált okozó testi sértés gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.