Bűnügy

Bántalmazta zárkatársát egy fiatal Miskolcon

Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

2017.02.24 14:59MTI

Súlyosan bántalmazta zárkatársát egy fiatalkorú fogvatartott Miskolcon - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) szóvivője pénteken az MTI-vel.

Orosz Zoltán tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Fiatalkorúak Regionális Intézetében 2017. február 23-án egy háromfős zárkában egy fiatalkorú fogvatartott bántalmazta szintén fiatalkorú zárkatársát. Amikor a történtek a személyzet tudomására jutottak, haladéktalanul értesítették a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal férfit.

A rendőrök a zárkában helyszíni szemlét tartottak és eljárást indítottak az esettel kapcsolatban. A bántalmazás körülményeinek kivizsgálására a BvOP belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

A zárkában elhelyezettek fiatalkorú, előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottak voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.