Baleset

Részegen akart bevenni egy kanyart 160-nal, meghalt mellette a barátja az autóban (videó)

Ráhajtott a padkára és kidöntött két fát. Egyik utasa belehalt a balesetbe.

2017.02.24 10:24próba

Halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt emeltek vádat egy 35 éves zsadányi nővel szemben, aki tavaly nyáron Sarkad központjában balesetet okozott.  Az ügyészség börtönbüntetést javasolt.

A baleset 2016. június 18-ára virradó éjszaka történt. Az érintettek egy sarkadi presszóban ittak, a nő töményezett, az ügyészség szerint emiatt enyhén ittas állapotba került. Az áldozat felajánlotta neki, hogy vezesse a kocsiját, és odaadta neki a kulcsot. Elindultak, egy harmadik utas is csatlakozott hozzájuk, ő hátra ült.

A sofőr 160 kilométeres sebességgel száguldott Sarkad központjában, amikor az egyik jobb kanyarban - ittassága miatt - nem fékezett és áttért a szemközti oldalra. Ezután ide-oda cikázott a sávok között, végül ráhajtott a padkára és kidöntött két fát. Az anyósülésen ülő utas - aki egyébként be volt kötve - olyan súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A nő súlyos állapotban került kórházba, másik utasa pedig könnyebben sérült.

Az ügyet a Gyulai Járásbíróság tárgyalja majd.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.