Baleset

Két halálos baleset is történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az egyik áldozat egy kilenc éves gyermek.

2017.02.22 13:03MTI
Halálos baleset Jánoshidán (Fotó: MTI/Mészáros János)

Két halálos baleset is történt szerdán Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az egyik áldozat egy kilenc éves gyermek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita elmondta: Jánoshida belterületén, a Boldogházai úton egy személygépkocsi - amelyben egy édesanya utazott kilenc éves kislányával - és egy terepjáró frontálisan ütközött, a gyermek meghalt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat a környező utcákon keresztül terelik - tájékoztatott.

A sajtószóvivő tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szerdán Törökszentmiklósnál, a 46-os számú út 9-es kilométerszelvényénél is. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból az útról az árokba hajtott, az autóban egyedül utazó sofőr a helyszínen meghalt - közölte. A rendőrség félpályás útlezárás mellett vizsgálja a baleset körülményeit.

Halálos baleset Jánoshidán (Fotó: MTI/Mészáros János)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.