Bűnügy

Feleségeivel akarta megöletni 14 éves áldozatát a többnejű pedofil

A két nő ninzsdának öltözve próbálta megölni a kislányt. Szerencsére nem jártak sikerrel.

2017.02.22 07:51ma.hu

Egészen bizarr történetről számolt be a Mirror: egy poligámiában élő amerikai pedofil két feleségével akart megöletni egy 14 éves kislányt, akit molesztált.

A Utah államban élő 47 éves Kain Blackwing rávette a 19 és 22 éves nőket, hogy öltözzenek be nindzsának, és gyilkolják meg a gyereket. A férfi azért akarta elhallgattatni a kislányt, mert vállalta, hogy tanúskodik ellene egy gyerekmolesztálási ügyben.

A két feleség be is öltözött a jelmezekbe, majd késekkel és csavarhúzókkal felfegyverkezve betört a kislány családjának házába. Szerencsére, a lány nevelőapja még időben észrevette és elkergette őket.

Blackwinget ezután a gyermek ellen elkövetett nemi erőszak mellett emberölési kísérlettel is megvádolták, várhatóan jó néhány évet fog rács mögött tölteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.