Bűnügy

Csecsemőgyilkossággal gyanúsítanak egy 27 éves mihálygergei nőt

A halott csecsemőt a háza egyik mellékhelyiségében rejtette el.

2017.02.22 07:12MTI

Újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy 27 éves mihálygergei nőt - közölte honlapján a rendőrség szerda hajnalban.

A salgótarjáni kapitányságra a helyi kórházból érkezett bejelentés a rendőrségre kedd hajnalban arról, hogy bement hozzájuk egy nőm aki a vizsgálatok szerint egy-két napja szülhetett, de csecsemő nem volt sehol - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök házkutatást tartottak a nő lakóhelyén, és a családi ház egyik mellékhelyiségében egy halott csecsemőre bukkantak. A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, ám a szülést követően a meggyanúsított nő megölte és elrejtette a holttestét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a nő ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.