Bűnügy

Videón, ahogy a nyílt utcán halálra szurkálnak egy fiatalt

A sokkoló jelenetet egy térfigyelő kamera rögzítette. A 21 éves áldozat azonnal meghalt. Figyelem, szigorúan csak 18 éven felülieknek!

2017.02.21 16:12ma.hu

A nyílt utcán késeltek halálra egy 21 éves fiatalt hétfőn este az angliai Barnetben. A gyilkosságot egy közeli térfigyelő kamera rögzítette - írja a Daily Mail.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves Joseph Olopo verekedésbe keveredett egy bandával, amelynek egyik tagja kést rántott és dulakodás közben többször is megszúrta a fiatal férfit. Az egyik szúrás épp a nyaki ütőerén érte az áldozatot, aki a helyszínen elvérzett.

A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz, szóvivőjük tájékoztatása szerint már többeket letartóztattak az ügyben.

Egy járókelő megpróbálta megmenteni Olopo életét; egy ruhával próbálta elállítani a vérzést, de sajnos hiába: a kiérkező mentők már nem tudták újraéleszteni a férfit.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.