Eltáv

Megszökött az állampusztai börtön egyik rabja

Szabálysértés elkövetése miatt ült.

2017.02.18 12:20MTI

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti objektuma mellett működő fűzhalmi juhászat területén szombaton reggel jelent meg külső munkavégzésre egy, a börtönben szabálysértés miatt elzárását töltő fogvatartott, miután lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen a börtön foglalkoztatási programjában. Munkavégzés közben azonban eddig tisztázatlan módon, engedély nélkül elhagyta a munkahelyét és megszökött. A büntetés-végrehajtás munkatársai néhány órán belül rátaláltak az illetőre, akit a juhászattól néhány kilométerre, az 52-es főút 42-es kilométerkövének közelében található bokros területen fogtak. A férfival szemben fogolyszökés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.