Bűnügy

Videón a világ legbénább bankrablója

A férfi egy kővel próbálta betörni a Massachusetts-i Norwood egyik bankfiókjának ajtaját. Nem nagyon boldogult.

2017.02.17 12:54ma.hu

A Massachusetts-i Nordwood rendőrsége a Facebook-oldalán tett közzé egy meglehetősen mókás videót, amit egy bank térfigyelő kamerája készített egy botcsinálta betörőről.

A férfi február 10-én, hajnali 3 óra körül próbált meg behatolni a bankfiókba. Nem az Ocean's-filmekből ismert, kifinomult módszerekkel próbálkozott: egy hatalmas kővel próbálta bezúzni az üvegajtót, hogy bejuthasson az épületbe.

Végül sikerült is betörnie az üveget, de a jelek szerint annyira elfáradt a hosszas próbálkozásban, hogy végül inkább sarkon fordult, és elmenekült a tetthelyről.

Keresik.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.