Drog

Saját házában termesztette a vadkendert egy vecsési férfi (videó)

A házkutatás során 256 tő vadkendert foglaltak le.

2017.02.16 08:08ma.hu

Vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök a Pest megyei Vecsésen; a police.hu csütörtök hajnali beszámolója szerint egy 50 éves helyi férfit őrizetbe vettek az ügyben.

A kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás során azt állapították meg, hogy a férfi vecsési házában az elmúlt hónapokban kannabiszt termesztett, megteremtve és működtetve az ehhez szükséges infrastruktúrát.

A közlemény szerint az előző nap tartott házkutatás során 257 tő, különböző fejlettségi fokú vadkendert, szárítóberendezést és ventilátort találtak, amelyeket lefoglaltak.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.