Bizarr

A Facebookon tudta meg, hogy meghalt a fia

Egy malajziai nő a fia Facebook-oldalán közzétett részvétnyilvánításokból értesült arról, hogy gyereke halálos balesetet szenvedett.

2017.02.13 12:44ma.hu

Egy 56 éves malajziai nő a fia Facebook-oldalára írt részvétüzeneteket olvasva értesült arról, hogy gyereke halálos balesetet szenvedett - írja a The Star. Normadiah Ahmad helyi idő szerint vasárnap reggel 9 órakor vette észre, hogy fia barátai egymás után írják a részvétüzeneteket fia közösségi oldalára.

"Azonnal felhívtam egyiküket, hogy megerősítse a hírt. Közölte velem, hogy a fiam balesetet szenvedett, és elhunyt" -  mondta el a nő a lapnak.

A Kuala Lumpur közelében történt balesetet egy kamion okozta, ami áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött két motorossal: Ahmad 27 éves fiával, és a férfi egyik barátjával. Muhammad Syahidint 30 méteren át vonszolta magával a kamion és a helyszínen belehalt sérüléseibe. A másik motoros és utasa, valamint a kamionsofőr súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.