Állatkínzók

Új módszerrel gyilkolják kutyáinkat

Nagyon vigyázzanak kedvenceikre!

2017.02.08 12:15ma.hu

A korábbinál is borzalmasabb módszerrel tizedelik kutyáinkat a kegyetlen állatkínzók. Salgótarjánban szögekkel tűzdelt kolbászokat, Újpesten pedig fogpiszkálókkal teliszurkált virsliket dobált szét valaki - adta hírül a Ripost.

Korábban fagyállóval átitatott kolbászdarabokkal, patkányméreggel kevert eledellel mérgezték kedvenceinket oszágszerte.

Az alább látható fotót egy salgótarjáni édesanya tete közzé. Figyeljetek, ha sétáltattok! Szöggel átszúrt kolbászok a besztercei futtatón, vigyázzon mindenki! - írta.

Facebook


Méreggel átitatott csont

Egy kétségbeesett kutyatulajdonos hívta fel a napokban a százhalombattaiak figyelmét arra, hogy legyenek résen, ha az állatuk idegen eledelt eszik. "Kutyások figyelem! Mérgezett csontokat dobál ki valaki. Lehet, hogy olyan, aki ideköltözött, és zavarják a kutyák" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.