Bűnügy

Késsel fenyegetőzve rabolt ki egy Teréz körúti boltot (videó)

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a fiatal, felfegyverzett támadó kifosztja a budapesti telefonboltot. Keresik.

2017.01.27 11:57ma.hu
Fotó: YouTube

Elfogatóparancsot adtak ki az ellen a fiatal férfi ellen, aki csütörtökön délelőtt fél 11-kor egy késsel felfegyverkezve kirabolt egy Teréz körúti telefon szaküzletet.

A férfi a késsel hadonászva arra kényszerítette az eladót, hogy készülékeket pakoljon a magával hozott táskába. Miután megkapta, amit akart, sietve elhagyta a helyszínt.

A rablót az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján rövid idő alatt azonosítani tudták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított nyomozást a 26 éves Juhos Sándor Botond ellen.

Fotó: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.