Bűncselekmény

Horrorház Apajon: Megfojtotta, felakasztotta és elásta a barátját

Egy éven belül két brutális gyilkosság is történt a Pest megyei község egyik házában.

2017.01.27 08:55ma.hu
Fotó: MTI

Ma hirdet ítéletet a bíróság annak a férfinak az ügyében, aki 2014 őszén brutális kegyetlenséggel megölte a lakótársát Apajon.

A vádlott élettársával és egy barátjával élt a Pest megyei községben. Mindhárman ittak, és részegen rendszeresen összevesztek egymással. A borgőzös viták nem egyszer tetlegességig fajultak, a rendőrök is többször kiszálltak hozzájuk.

Az ötvenes évei végén járó férfi egyik nap arra ment haza, hogy 39 éves barátja megverte az élettársát. A két részeg férfi egymásnak esett, az áldozat kést rántott és többször megszúrta a barátját. A vádlott erre válaszul fojtogatni kezdte, majd a nyakár lépett. Ezután kihúzta a férfi élettelen testét az udvarra, és felakasztotta egy diófára, hogy öngyilkosságnak állítsa be a bűncselekményt. Végül mégis úgy döntött, hogy elássa: a holttestet öt hónappal később találták meg a hátsó kert közepén, egy lucernakupac alatt.

Az apaji ház, ahol a gyilkosság történt, nem véletlenül érdemelte ki a "horrorház" nevet. 2015 nyarán újabb gyilkosság történt ugyanott: a vádlott volt élettársát verte agyon új szeretője, aki a bűncselekmény után feladta magát a rendőröknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.