Megint tragédia

Az erdőben akasztotta fel magát a 13 éves lány

Sophie Clark eltűnését az édesapja jelentette be a rendőrségen.

2017.01.24 14:48ma.hu

A 13 éves Sophie Clark eltűnését az édesapja jelentette be a rendőrségen. A fiatal lány sétálni indult - de sohasem ért haza az angliai Dorsetben lévő otthonukba. A helyi rendőrség azonnal keresni kezdte a tinit; a holttestét másnap reggel egy kutyasétáltató fedezte fel.

Mint kiderült, a fiatal lány felakasztotta magát az erdőben.

A pszichológusok szerint Sophie öngyilkosságának hátterében az állt, hogy nem tudta feldolgozni édesanyja tíz évvel korábbi halálát. Három hónappal ezelőtt kórházba került., mert túladagolta magát antidepresszánsokkal. A rendőrség szerint egyértelmű, hogy öngyilkos lett - írja a Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.