Baleset

Tömeges karambol történt a 4-es úton

A 72-es kilométerkőnél hat kocsi és egy kamion, a 75-ösnél két kamion, a 78-asnál pedig egy autó és egy nyergesvontató szaladt egymásba.

2017.01.23 10:47ma.hu
Fotó: MTI

Sorozatos ütközések történtek a 4-es főúton hétfőn délelőtt a 70-es és a 78-as kilométerszelvények között. Az eddigi adatok szerint a 72-es kilométerkőnél hat kocsi és egy kamion, a 75-ösnél két kamion, a 78-asnál pedig egy autó és egy nyerges vontató ütközött össze. Az egyik sofőr a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadítják ki.

A helyszínen a ceglédi és a szolnoki tűzoltók dolgoznak - mondta a 24.hu-nak Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A főúton a sűrű köd miatt nagyon rosszak a látási viszonyok. Az Útinform szerint félpályás útlezárás van érvényben.

(Képünk illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.