Bizarr

Állatkínzással vádolják a férfit, aki fogadásból lenyelt egy aranyhalat

A 24 éves férfit a barátai dumálták rá a mutatványra, amit videóra is vettek, és felvételt megosztották az interneten.

2017.01.21 13:13ma.hu
Fotó: Flickr

Óriási botrány lett abból a napokban nyilvánosságra került videóból, amelyen egy fiatal angol férfi lenyel egy élő aranyhalat- írja a Daily Mail.

A Devonban élő 24 éves Daniel Challis fogadásból fogyasztotta el a jobb sorsra érdemes uszonyost. Egyik barátja levideózta a mutatványt, és az interneten meg is osztotta a felvételt. Nem kellett volna, mert az állatbarátok annyira kiborultak a jelenet láttán, hogy értesítették a brit állatvédő szervezetet.

Chalaist állatkínzással vádolták meg, és a tárgyalás során a bíró bűnösnek találta. A két gyanúsított azzal védekezett, hogy a hal már nem élt, amikor lenyelte, de ez a bíró szerint ez mit sem változtat a helyzeten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.