Liget Budapest

Ligetvédők: bántalmaztak egy aktivistát hajnalban

A Ligetvédők közlése szerint egy ismeretlen férfi bántalmazta egyik aktivistájukat péntek hajnalban, az érintett feljelentést tett.

2017.01.20 11:32MTI

Az MTI-hez is eljuttatott tájékoztatás szerint hajnali négy óra előtt egy kapucnis férfi jelent meg a Ligetvédők városligeti táborában, és egyik társukat olyan súlyosan bántalmazta, hogy kórházi ellátásra szorult.

A bántalmazásnak semmilyen előzménye nem volt, a ligetvédők semmilyen okot nem adtak a támadásra - írták.

Az érintett feljelentést tett a rendőrségen.

A szervezet Facebook-oldalán közzétette a támadó férfiról készült fényképet.

Tavaly márciusban indult a Városliget átépítését magában foglaló Liget Budapest beruházás, amely ellen csaknem a kezdete óta tiltakozik a Ligetvédő közösség, tagjaik egy része a helyszínen táborozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.