Többen megsérültek

Baleset az M5-ös autópályán: meghalt az egyik sérült

A rendőrség és a katasztrófavédelem korábban több súlyos sérültről adott tájékoztatást.

2017.01.20 07:46MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a IX. kerületi Határ úti felüljárónál péntek hajnalban történt baleset egyik sérültje - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. A rendőrség és a katasztrófavédelem korábban több súlyos sérültről adott tájékoztatást.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a felüljárónál egy személyautó és egy kisteherautó ütközött. Az előbbi utasai közül egy meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. A kisteherautó vezetője nem sérült meg, de megfigyelésre őt is kórházba vitték.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében mindkét irányból lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.