Baleset

Trélerről csúsztak le az autók az M1-es autópályán

Péntekre virradó éjjel egy tréler szalagkorlátnak ütközött, és a járműről három személyautó az úttestre zuhant, majd egy kisbusznak csapódott.

2017.01.20 07:07MTI

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az M1-es autópálya 46-os kilométerénél, miután befejezték a Szárliget térségében korábban történt balesetnél a műszaki mentést - közölte a rendőrség honlapján pénteken hajnalban.

A sztráda Budapest felé vezető oldalán péntekre virradó éjjel egy tréler szalagkorlátnak ütközött, és a járműről három személyautó az úttestre zuhant, majd egy kisbusznak csapódott. A balesetben három ember könnyebben megsérült.

A műszaki mentés idejére mindkét irányban a leállósávokra terelték a forgalmat az M1-es autópályán.

police.hu


police.hu


police.hu


police.hu


police.hu


police.hu


police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.