Állatlopás

Elfogták a különleges kaméleon tolvaját

Azonosították és elfogták a rendőrök azt a nőt, aki a gyanú szerint ellopott egy nagy értékű, különleges kaméleont egy szegedi díszállatboltból; az állat is épségben került elő helyi hajléktalanoktól.

2017.01.19 21:22Havariapress

A rendőrségen hétfőn tett feljelentést a csongrádi megyeszékhely egyik díszállat-kereskedés tulajdonosa, mert az üzletéből valaki ellopott egy 70.000 forint értékű párduckaméleont. A rendőrség a bejelentéstől számított 48 órán belül megállapította a feltételezett elkövető kilétét, majd a nő előállítását követően, az egyenruhások az állatot is megtalálták, melyet visszaadtak tulajdonosának. A 44 éves asszony elismerte a bűncselekmény elkövetését, ettől függetlenül a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.