Bűnügy

Francia diákokat raboltak ki a hetedik kerületi bulinegyedben (videó)

A támadók rendőrnek adták ki magukat. Az egyik diákot meg is verték.

2017.01.18 13:32ma.hu
Fotó: YouTube

Francia diákokat rabolt ki két fiatal kedden a VII. kerületi Dob utcában - írja a Police.hu. A rablók rendőrnek adták ki magukat. Az egyik támadó megpróbálta elvenni az egyik lány táskáját, de az ellenállt. A társaság egyik fiú tagja megpróbált közbelépni, de a rabló feltartotta, elkezdte kiforgatni a zsebeit, és a kabátját is elszakította. Cinkosa egy másik francia fiatalba is belekötött, belökdöste egy kapualjba, és megverte.

A két támadó autóval menekült el a helyszínről. A rendőrök rövid idő alatt azonosították a külföldi rendszámú autót, és az elkövetőket is kézre kerítették.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.