Halálos baleset

Halálra gázolt a vonat egy férfit Berettyóújfalunál

A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 47-es főutat. A vonatok is állnak.

2017.01.16 14:12MTI
Fotó: MTI

Elgázolt a vonat egy férfit Berettyóújfalu belterületén a vasúti átjáróban, emiatt teljes szélességében lezárták a 47-es főutat - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu belterületén a vasúti átjáróban a tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat pedig mindkét irányból a 42-es főútra terelik.

A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a vasúti vonalszakaszon szintén áll a forgalom, a kiesés előreláthatólag több személyszállító vonatot is érint. A vasúttársaság gondoskodik a vonatpótló autóbuszokról.

(Képünk illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.