Baleset

Ezt hogy sikerült összehozni?!

Későn észlelte egy férfi az útfelbontást és munkagödörbe hajtott autójával Győrben.

2017.01.16 11:28ma.hu
police.hu

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt hajnalban Győrben - írják a rendőrség honlapján. Egy személygépjármű 27 éves sofőrje a Jereváni úton, a Szauter Ferenc út felől a Zöld út irányába közlekedett.

police.hu

Haladása során későn észlelte a jól láthatóan kitáblázott és sárga figyelmeztető jelzéssel ellátott útfelbontást és járműve elejével nekiütközött annak, majd továbbhaladva a jobb oldalára borulva a munkagödörbe esett. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

police.hu

A kiérkező rendőrök a 27 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további intézkedés miatt a rendőrkapitányságra előállították. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.